пятница, 1 февраля 2013 г.

житлове забезпечення держслужбовців

"Енергоефективнсть та енергозбереження - це наш перспективи - наголосив у свому виступ перший заступник голови Кивсько мсько державно адмнстрац Олександр Мазурчак. - Ми повинн розумти, що енергоефективнсть та енергозбереження не  питанням виршення окремих Мнстерств та вдомств, це поняття виходить за рамки нацонально безпеки, це запорука енергетично безпеки Украни".

Юрй Ковбасюк також зазначив, що Нацональна академя ма власн науков доробки з проблем державного управлння у сфер енергоефективност. "Викладач й науковц кафедр економчно теор та стор економки, нацонально безпеки, економчно полтики дослджують широко коло питань пов'язаних з державним управлнням процесами пдвищення енергоефективност економки, проводять аналз результативнсть та ефективнсть механзмв державного управлння у сфер енергоефективност, розробляють методологчн пдходи щодо регламентац дяльност органв державно влади у сфер формування та реалзац полтики енергоефективност. - понформував президент Академ - На баз Нацонально академ проводяться дисертацйн дослдження з проблем державного управлння у сфер енергоефективност".

Вдкриваючи конференцю президент Нацонально академ Юрй Ковбасюк, висловив сподвання, що виступи учасникв стануть пдAрунтям для роздумв урядовцв, фахвцв мнстерств  вдомств, наукових та громадських дячв, пересчних громадян про ситуацю, яка склалась на сьогодншнй день у сфер енергоефективност та дозволить започаткувати далог, який допоможе зробити необхдн висновки щодо шляхв виршення снуючих проблем та перспектив подальшого розвитку енергоефективност.

У конференц взяли учать бльше 100 учасникв, серед яких: президент Нацонально академ Юрй Ковбасюк, координатор Укрансько мереж енергетичних нновацй Greencubator Роман Знченко, перший заступник голови Кивсько мсько державно адмнстрац Олександр Мазурчак, голова Державно нспекц Украни з енергозбереження Сергй Ушенко, кервник проектв "Енергоефективнсть в житловому сектор" (Мжнародна фнансова корпорац (IFC)) Гжегож Гайда, технчний радник Нмецького Бюро Мжнародно Допомоги (GIZ) Андреас Грюнер, заступник начальника управлння гнучких механзмв Котского протоколу Михайло Чиженко, представники органв державно влади та мсцевого самоврядування, вищих навчальних закладв та нших профльних установ та органзацй.

Мета заходу - впровадження в державному управлнн провдних методв забезпечення та стимулювання енергоефективност та концепцй сталого розвитку через створення вдповдних освтнх програм для держслужбовцв.

22 лютого 2011 року в Нацональнй академ в рамках циклу "Енергоефективн унверситети" вдбулась конференця "Державне управлння для енергоефективност та сталого розвитку". Органзаторами виступили Укранська мережа енергетичних нновацй Greencubator спльно з Нацональною академю та Державною нспекцю з енергозбереження.

Державне управлння для енергоефективност та сталого розвитку

Нацональна академя державного управлння при Президентов Украни / Новини

Комментариев нет:

Отправить комментарий